Opzichter dagelijks onderhoud (36 uur)

 

Wij zoeken een empathische opzichter dagelijks onderhoud die de huurder centraal stelt én een stapje extra zet. Jij weet van een huis een thuis te maken.

Als opzichter dagelijks onderhoud is geen dag hetzelfde. De ene dag ga je op inspectie en houd je je samen met collega's en aannemers bezig met technische problemen van een woning. Daarnaast zorg je voor de beoordeling, voorbereiding en uitvoering van reparatieverzoeken en verbouwaanvragen van bewoners. Ook Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) horen daarbij. 

Een andere dag verwerk je de uitgevoerde inspecties in het systeem: voor administratieve processen en bijbehorende automatiseringssystemen draai jij je hand niet om. 

Dagelijks heb je met veel verschillende mensen contact, wat zorgt voor dynamiek in je werk. Zo ben je aanspreekpunt voor technische klachtencommissies en huurcommissiezaken, contactpersoon voor collega's dagelijks onderhoud, aannemers en gemeente en bied je waar nodig ondersteuning aan de mutatieopzichters. In samenwerking met de gemeente voer je WMO-werkzaamheden uit en ben je een essentieel teamlid bij besprekingen over het sporenbeleid, met speciale aandacht voor de grijze gebieden. Bovendien investeer je in je relaties met ketenpartners en (onder)aannemers. Minstens zo belangrijk.


Bij de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden stuur jij wijkaannemers, contractanten en andere leveranciers aan. Hierbij houd je toezicht op de lopende werkzaamheden, inventariseer je de potentiële risico's en zorg je voor een tijdige en nauwkeurige gegevensaanlevering. Met jouw technische kennis, expertise en sociale hart draag je bij aan het efficiënte en effectieve dagelijkse onderhoud van onze woningen, en daarmee aan het welzijn van onze huurders. De kwaliteit van het onderhoud is bij jou in goede handen!

Wat breng je mee? 

  • MBO+ werk- en denkniveau (bij voorkeur bouwkunde)
  • Een klant- en servicegerichte instelling. Denken in (maatwerk)oplossingen geeft jou energie
  • Om tot de beste resultaten te komen werk zowel graag alleen als in teamverband
  • Een ondernemende geest en sociale vaardigheden. Moet er iets gebeuren? Dan wacht jij niet af maar onderneem je actie!
  • Heb je een aantal jaar passende ervaring vanuit een ander relevant vakgebied? Ook dan nodigen we je van harte uit te solliciteren! 


Wat bieden wij?

  • Een salaris van minimaal € 3.748 en maximaal € 4.727 gebaseerd op 36 uur en afhankelijk van ervaring (schaal H)
  • Een afwisselende en uitdagende functie binnen een gedreven team en een contract voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
  • 36-urige werkweek met flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken en laptop van de zaak
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve zorgverzekering en tegemoetkoming voor het sporten
  • Een actieve personeelsvereniging.  


Over Zayaz 
Zayaz verhuurt 14.000 sociale woningen in de Bossche wijken. Zo’n 150 collega’s zetten zich elke dag in voor een goed en betaalbaar thuis voor onze huurder, in een fijne en veilige wijk. We vinden het belangrijk dat mensen mee kunnen doen aan de samenleving. Daarvoor zetten we ons actief in. Door naar onze huurders te luisteren, leren we ze steeds beter kennen. Dat helpt ons om onze dienstverlening continu te verbeteren. En om steeds vaker een woning te kunnen bieden die écht bij iemand past. ? 

 

Het tekort aan woningen is groot. Daarom blijven we ook bouwen. In 2024 leveren we ruim 100 nieuwbouwwoningen op, en er zijn bijna 180 nieuwbouwwoningen in voorbereiding. Onze ambitie op duurzaamheid is groot. Want: duurzaam wonen is goed wonen. Bovendien helpt het om de woonlasten van huurders betaalbaar te houden. Voor 2030 verduurzamen we zo’n 6.000 woningen, komend jaar zo’n 900 in 24 complexen. Werk aan de winkel!   
 

Bij ons krijg je de kans om werk te doen dat écht bij je past. Er is volop aandacht voor jouw werkgeluk. En we vinden het dan ook belangrijk dat jouw functie aansluit bij jouw talent en waar je energie van krijgt. De maatschappelijke opgave die we hebben, staat daarbij altijd voorop. Dat noemen we werken volgens de bedoeling. Uitgeleerd ben je nooit. Bij Zayaz kun je je ontwikkelen volgens een pad dat bij jou en de organisatie past. Je persoonlijk ontwikkelbudget zet je in om een cursus of opleiding te volgen die jou nog beter maakt in wat je al doet. Als jij kansen ziet die je wilt benutten, zien wij de mogelijkheden.?? 


Zie jij kansen bij Zayaz? Solliciteer nu! 
Stuur je CV en motivatie vóór 1 maart 2024 naar Werken bij Zayaz. Ga hiervoor naar onze site Werken bij Zayaz, https://werkenbij.zayaz.nl/ of neem contact op met Michiel van der Weegen via telefoonnummer 073-6482669. Een assessment kan onderdeel van de procedure zijn.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

 


 

 

 

Acties